SİYASET Haber Girişi : 22 Kasım 2023 15:17

AK PARTİ DE ADAYLIK BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

AK PARTİ DE ADAYLIK  BAŞVURULARI  DEVAM EDİYOR

Ak Parti’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde adaylık başvuruları devam ediyor. 
    Necmettin Ermiş’ten sonra Bekir Tanrıkulu ve Mehmet Karakurt’ta adaylık başvurularını Ak Parti Durağan ilçe başkanlığına yapan isimler oldu.

 

Ak Parti’de 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde adaylık başvuruları devam ediyor. Necmettin Ermiş’ten sonra Bekir Tanrıkulu ve Mehmet Karakurt’ta adaylık başvurularını Ak Parti Durağan ilçe başkanlığına yapan isimler oldu.

Ak Parti ilçe başkanlığına  aday olmak üzere dilekçesini veren bir başka isim emekli imam-hatiplerden Mehmet Karakurt oldu. Mehmet Karakurt sade bir biçimde oğlu ve babası ile gittiği ilçe binasında dilekçesini Ak Parti Durağan ilçe başkanı Mahmut Yurtseven’e verdi.

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

 

    Karakurt neden aday olduğunu şu sözlerle açıkladı; “Adalet, dürüstlük, şeffaflık, istişare, tevazu ve samimiyet ilkeleriyle, hizmet etmek için, Birlik ve beraberliğimizi dahada güçlendirmek için, Hemşehrilerimizin ve gelecek nesillerimizin daha güzel bir DURAĞAN’da yaşamalarına katkı sunabilmek için, Ak Partiye tüm seçimlerde rekor düzeyde oy veren ilçemizin bugüne kadar almış olduğu yatırım ve hizmetleri teşkilatımız ve sayın milletvekilimizle birlikte el ele vererek daha ileri noktalara taşımak için, Yıllar öncesinden kurduğumuz hayalleri gerçeğe dönüştürmek için, Durağan Belediye başkanlığına aday adayı oldum.  Biz makamlara değil, gönüllere ve dualara talibiz. Makam ve mevkiyi Allah taktir eder insanlar vesile olur. En büyük makam Allah’ın rızasıdır.  En büyük mevki itibarımız, onur ve şerefimizle gönüllerde ve dualarda yer alabilmektir.  Bizim için meselenin özü budur” ifadelerine yer verdi.

DURAĞAN BENİM İÇİN BİR SEVDA

Bir 14 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ADALET ve KA DURAĞAN iL AK' görseli olabilir

Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürüğü görevinden istifa ederek 31 Mart 2023 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Durağan Belediye Başkan adayı olmak üzere Ak Partiden aday aday olan Bekir Yücel TANRIKULU başvuru dilekçesini Ak Parti Durağan ilçe başkanlığına teslim etti.
Ak parti Durağan ilçe Başkanı Mahmut Yurtseven ve davetlilerin katıldığı başvuru töreninde bir konuşma yapan Tanrıkulu “8 sene önce sizlerden ayrıldığımda dönüşümüz muhteşem olacak demiştim.Durağan benim için her zaman bir sevdadır.Memleketimin sorunlarını biliyorum.Öncelikle gençlerimiz için istihdam daha sonra tarımsal ve sanayi alanında çok ciddi çalışmalar yapacağız.Bu zamana kadar Belediye Başkanı olarak ilçemize hizmet etmiş tüm Belediye Başkanlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum,vefat eden başkanlarımıza Yüce Mevla’dan rahmet diliyorum.  Gençlerimizin sorunlarını biliyorum.Onların istek ve arzularını ve sorunlarını yakinen izliyorum. İnşallah onlarla birlikte yepyeni bir Durağan’ı inşaa etmek için var gücümüzle çalışacağız. Hep birlikte daha güzel bir Durağan için çalışacağız. Diğer iki aday adayı arkadaşıma da başarılar diliyorum.Onlarda memleketimize hizmet için aday adayı oldular onlar içinde hayırlısı ne ise Mevlam onu nasıl etsin. Davamız memleketimize hizmet içindir. Taktir ne ise biz ona razıyız. Biz seferden sorumluyuz zafer Allah’ındır” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.