GÜNDEM Haber Girişi : 25 Aralık 2023 11:03

AKMERCAN’A BAKAN GİBİ KARŞILAMA!

AKMERCAN’A BAKAN GİBİ KARŞILAMA!

10 ilde doğal gaz dağıtım ihalesini alan ve bu illerden  biri de Sinop olan Akmercan doğalgaz dağıtım şirketlerinin sahibi  Yönetim Kurulu Başkan Gazi AKMERCAN Ak Parti İl Başkanı Uğur GİRESUN Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı Rüstem TÜYSÜZ, Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Şükrü BİÇER’le birlikte Durağan’a gelerek doğalgaz dağıtım hattı ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi. 
    Akmercan’ı Durağan Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Saraydüzü Belediye Başikanı Hasan PEKER, Ak Parti ilçe Başkanı Mahmut Yurtseven, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Ebubekir Yeşiloğlu, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti  Kadın Kolları Başkanı Nazan Akkaya, DUDEF Genel Başkanı Halil İbrahim Aktan ile birlikte Belediye de ağırlandığı öğrenildi.   Akmercan Belediyeye gelişinde pankartlarla karşılandı. Pankartlarda ‘DURAĞAN SİZE MİNNETAR- İLÇEMİZE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ DOĞALGAZ YATIRIMI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ’ yazıları yer aldı. 
    Durağan’a yapılan yaklaşık maliyeti 300 Milyon TL olduğu ifade edilen  Doğalgaz çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Kılıçaslan; “ Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Durağan’ımıza gelerek yerinde tespitlerde bulunan Gazi Akmercan’a, şükranlarımı sunuyorum. İlçelerimizin doğalgaz arzının sağlanmasına öncülük eden Bakanlarımıza, Milletvekilimize Akmercan Yönetim Kurulu Başkanımız Gazi Akmercan’a, Akmercan Doğalgaz Şirketler Grubu Genel Müdürü Yunus Keskin’e ve emeği geçen herkese şahsım ve Durağan halkı adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Bir 20 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 9 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Vatanını en çok seven Görevini en iyi yapandır h' görseli olabilir

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.