YEREL Haber Girişi : 08 Haziran 2024 10:01

Boyabat Huzurevi’nin kaba inşaatında sona gelindi

Boyabat Huzurevi’nin kaba inşaatında sona gelindi

Boyabat Huzurevi İnşaatı’nda sona yaklaşılıyor.
Sinop’un Boyabat İlçesinde  2016 yılında düzenlenen törenle temel atılan ve çeşitli sebeplerden yapımına başlanılamayan Boyabat Huzurevi’nin inşaatı 2023 yılı kasım ayı içerisinde yeniden başlamıştı.  Huzurevinde yapılan yoğun çalışmalar ve verilen destekler netice vermeye başladı.

2016 yılında Gökdere Mahallesi’nde  temel atma töreni gerçekleştirilen ve çeşitli nedenlerden dolayı inşaatı duran Boyabat Huzurevi projesi inşaatı 2023 Kasım Ayı içerisinde başlamış, yoğun çalışmaların ve desteklerin sürdüğü inşaatın kaba inşaatında sona gelindiği kısa zaman içerisine  kaba inşaat çalışmalarının biteceği öğrenildi.

Çalışmalar sonlandığında 3 katlı 48 odalı bir huzurevinin Boyabat’a kazandırılacağı ifade edildi.

İrtibat Bürosu açılıyor

Boyabat Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Üyesi Celal Çatal ‘’ Boyabat Huzurevi İnşaatı’nda Bende Varım Kampanyasına katılım çok güzel, Bu inşaat siz hayırseverlerin  yardımları ile devam ediyor ve kısa sürede bitirilerek hizmete geçecektir. Yardım yapmak isteyenlerin daha kolay ulaşabilmeleri için Boyabat Büyük Cami yanında eski Ziraat Bankası arkasında irtibat büromuz hizmete girecektir. ‘’ dedi.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.