Haberler Haber Girişi : 08 Haziran 2024 09:56

BRTK ‘dan CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’e ziyaret

BRTK ‘dan CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL’e ziyaret

Kısa adı BRTK olan Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Genel Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri TBMM makam odasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Ziyarete BRTK Genel Başkanı Sabri Mutlu, yönetim kurulu üyeleri, federasyon yetkilileri ve dernek başkanları ile BRTK Genel Sekreteri Yardımcısı ve Sinop Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Kenan Aral ve Proje Koordinatörü Sevgi Aral’da katıldı.Görüşmede Balkan ve Rumeli Camiasının sorunları ile yapılacak etkinlik ve faaliyetler dile getirildi.
Sinop Dernek başkanı Kenan Aral Genel Başkan Özgür Özel’e Mübadelenin 100.yılı anısına bastırılan Hatıra Posta Pulunu, Proje Koordinatörü Sevgi Aral’ da Proje kapsamında hazırlanan Balkan ve Rumeli Lezzetleri kitabını Genel Başkana hediye etti ve yemekler hakkında bilgi verdi. Başkan Aral ayrıca Genel Başkana Sinop Dernek Yönetimi olarak kendilerini ziyarete geleceklerini belirterek, Dernek olarak Sinop’ta yapılacak olan etkinliklere davet etti. Genel Başkan Özel’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek katılımcılara teşekkür ederek ziyaret sona erdi
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.