SİYASET Haber Girişi : 12 Aralık 2023 11:19

CHP 2024 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TEMASLARINI ARTTIRIYOR...

CHP 2024 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TEMASLARINI ARTTIRIYOR...

Genel merkezden gelen ekip  aday adayları, partili üyeler ve partinin ağır topları ile bir araya geliyor. 8 Aralık’ta Sinop’a gelen CHP Malatya Milletvekili Veli AĞBABA ve Antalya Milletvekili Mustafa ERDEM  partililerle bir araya gelmeden önce CHP İlk başkanı ile birlikte Sinoptaki sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. 
    Bu kapsamda  CHP İl Başkanı Av. Aykut Cem YALÇINKAYA, Merkez İlçe Başkanı Samet BAYRAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar GÜNDOĞDU, Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mehmet YÜKSEL ve Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Gürsel ÖZ’ü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

CHP Malatya Milletvekili Veli AĞBABA ve Antalya Milletvekili Mustafa ERDEM CHP Sinop il başkanlığında partili üyeler le buluştu.  Buluşmada 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin örgütümüzle, üyelerimizle, partimizde önceki dönemlerde görev yapmış yöneticilerle ve aday adayları ile çeşitli fikir ve görüş alışverişlerinde bulundu. 
    Sinop merkez sonrası Gerze ve Erfelek ilçelerine de geçen ekip burada da adayları ve ilçe örgütleri ile bir araya geldi.
     Örgüt buluşmalarında CHP Sinop il başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya; Gerze de “tüm aday adaylarımızla bir aradayız. Baba evimize sahip çıkacağız. Yerel seçimlerden başarıyla çıkacağız. 31 Mart 2024 tarihinde  yapılacak yerel seçimlerde kaybettiklerimiz geri alacağız yanına yenileri de ekleyeceğiz” diyerek iddialı konuştu.
     Erfelek ziyaretinde esnafı da ziyaret eden heyet vatandaşın dertlerini dinledi onlarla sohbet ederek CHP’ne destek istediler.
Bir 13 kişi görseli olabilir

Bir 11 kişi görseli olabilir

Bir 12 kişi görseli olabilir

Bir 4 kişi, araba ve yazı görseli olabilir

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.