SİYASET Haber Girişi : 30 Aralık 2023 14:11

CHP’DE DURAĞAN VE SARAYDÜZÜ DIŞINDA TÜM ADAYLAR BELLİ OLDU

CHP’DE DURAĞAN VE SARAYDÜZÜ DIŞINDA TÜM ADAYLAR BELLİ OLDU
CHP’nin hafta sonu gerçekleştirilen örgüt yönetimindeki ön seçimlerin açıklanması sonrası CHP Durağan ve Saraydüzü ilçeleri dışında tüm ilçelerde kamuoyuna adayını açıklamış oldu.


     CHP’nin hafta son gerçekleştirilen Sinop, Erfelek ve Gerze’de yapılan ön seçimlerde  CHP’li üyeler  belediye başkanlıkları için oy kullandı. Sinop Merkezde  üyenin yaklaşık %50’sinin oyunu alan Metin Gürbüz  CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başka adayı olacak isim oldu. Erfelek’te Hüsnü Yangöz, Gerze de ise  Osman Belovacıklı 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin adayı olarak üyelerin onayını aldı.
    CHP Sinop il başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya üyelere  il başkanlığı seçimlerinde verdikleri sözü yerine getirdiklerini ifade ederek “şimdi 31 Mart zaferi için tüm CHP’lileri göreve çağırıyoruz” dedi.

“kentimiz için hizmet etmeye talibiz”
     Sonucun açıklanması ardından salonda büyük bir coşku yaşandı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gürbüz birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Parti Programında yer alan politikaları uygulayacağız
    Metin Gürbüz açıklamasında; “Cumhuriyet Halk partisi 100 yıllık bir aile. Devrimleri yapan bir parti ve biz onların emanetçileriyiz. Partimize ve kentimize hayırlı olsun. Biliyorsunuz iki gündür şehitlerimiz var. Milletimizin başı sağ olsun. Acılı ve kederli günlerden geçiyoruz. Çok yüksek volümlü kutlama ve tebrik yapmayalım. Böyle zor bir günde daha meteni ölçüler içerisinde hareket ediyoruz. 
İnsanlara dokunduğumuz için kazandık. Biz Cumhuriyet Halk Partisinin parti programında yer alan politikaları uygulayacağız. Toplumun yanında ve onun talepleri doğrultusunda katılımcı bir anlayışla politikalarımızı yapacağız. 3 ayda bir halkımızla toplantı yapacağız. Ne yaptığımızın, ne yapmadığımızın hesabını vereceğiz. Bunu samimiyetle söylüyorum. İnsanlara dokunduğumuz için biz son bir yılda kazandık. Yani dezavantajlı olmamıza rağmen teveccüh gösterdiler. Bir çok yurttaşımızın isyanının sesi olduk ve başardık. Bundan sonra da kentimiz için hizmet etmeye talibiz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.