Haberler Haber Girişi : 04 Aralık 2023 11:39

DAHA İYİ HİZMET SUNABİLMEK İÇİN İŞARET DİLİ KURSU DÜZENLENİYOR!

DAHA İYİ HİZMET SUNABİLMEK İÇİN İŞARET DİLİ KURSU DÜZENLENİYOR!

 

3 Aralık Dünya engelliler günü öncesinde  Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve  İl Sağlık Müdürlü Uzm. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu’ndan anlamlı bir ziyaret vardı.

Sinoplu hemşehrimize hızlı ve kaliteli bir Kamu Hizmeti sunmak” parolası ile başlatılan kurs İl Sağlık Müdürlüğünde devam ediyor.  
    Sinop’ta bulunan 320 İşitme engelli vatandaşlarımızın, Sağlık Hizmetlerinden daha iyi faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla, sağlık çalışanlarına yönelik işaret dili eğitimi projesini Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Hasan Mollahüseyinoğlu ile birlikte ziyaret ederek kurs hakkında bilgi aldılar.“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” ilkesinden hareketle düzenlenen kursta  İşaret Dili Eğitmeni Tuğba Gürkan’dan kurs hakkında bilgi verdi. Gürkan  “Bireysel başarı  ayrıntılarda saklıdır, kurumsal başarılar da kişisel başarılar gibidir. Eğitime gönüllü katılan  mesai arkadaşlarımız konfor  alanlarından çıkarak, fedakarlıkta bulunarak; işaret dili/tercümanlık  eğitimine gönüllü olarak katıldılar.Günlük  hayatını; bu şekilde  faydalı insan olma yolunda planlayan, fedakar mesai arkadaşlarımız olduğu sürece milletimizin devletine olan aşkı ebeԁi olacaktır” dedi.
    Vali Dr. Özarslan Sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, eğitimlerinde başarılar diledi.
Bir 10 kişi, ders çalışan insanlar, aydınlatma ve masa görseli olabilir

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.