YEREL Haber Girişi : 10 Haziran 2024 13:32

Durağan’da bu yıl ilk defa açılan Hayvan Pazarı’nda tüm hazırlıklar tamamlandı.

Durağan’da bu yıl ilk defa açılan Hayvan  Pazarı’nda tüm hazırlıklar tamamlandı.

Durağan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık hayvan satışları başladı. 
    Güvenli ve sağlıklı bir ortamda kurban ibadetini gerçekleştirmek isteyen vatandaşların ve hayvan satıcılarının büyük ilgi gösterdiği Durağan Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlık hayvan satışları başladı. 
     Durağan Canlı Hayvan Pazarı’nda vatandaşlar ve kurbanlık hayvan satıcıları için gerekli tüm imkânların bulunduğunu ifade eden Durağan Belediye Başkanı Necmettin ERMİŞ, “Canlı Hayvan Pazarımızda vatandaşlarımız ve yetiştiricilerimiz için tüm imkânları sunmaktayız. Bu yıl yapımını tamamladığımız Canlı Hayvan Pazarımızda birçok üreticimizi ağırlayacak, vatandaşlarımızın steril bir ortamda kurban ibadetini gerçekleştirmelerini sağlayacağız. Karayolları ile görüşerek, pazar yerinin giriş ve çıkışına uyarı levhaları koyarak, güvenlik tedbirlerimizi de aldık. Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için ayrı alanlar oluşturduk. Vatandaşlarımız ekiplerimiz eşliğinde sağlıklı ve güvenli bir şekilde kurbanlık hayvan alış satış işlemlerini gerçekleştirebilecek. Geçtiğimiz günlerde parsel satışları yapılan Pazar yerinde kapalı alan 4000 TL, açık alan 2000 TL olarak cüzi bir rakamla yer fiyatlarını belirledik. Toplam bugüne kadar 82 parsel satışımız oldu. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyor, hayvan satıcılarımıza bereketli ve bol kazançlar diliyorum. ” diye konuştu.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.