YEREL Haber Girişi : 13 Mayıs 2024 13:18

DURAĞAN’IN YENİ BELEDİYE BAŞKANI NECMETTİN ERMİŞ

DURAĞAN’IN YENİ BELEDİYE BAŞKANI NECMETTİN ERMİŞ
31 Mart yerel seçimleri Durağan’da oldukça çekişmeli geçti. Durağan’da sandıkta BBP ve AKParti adayları üstünlük sağladı. ERMİŞ 339 OY FARKLA KAZANDI

    31 Mart yerel seçimleri Durağan’da oldukça çekişmeli geçti. Durağan’da sandıkta BBP ve AKParti adayları üstünlük sağladı.
ERMİŞ 339 OY FARKLA KAZANDI
    Henüz resmi olmayan sonuçlara göre Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) adayı Necmettin ERMİŞ 1.655 ve yüzde 37.12 ile Durağan’ın yeni Belediye Başkanı oldu. Büyük Birlik Partisi (BBP) adayı Fehmi DALKILIÇ ise 1.316 oy ve yüzde 29.52 ile yarışı ikinci sırada tamamladı. Ermiş ve Dalkılıç arasındaki oy farkı ise 339 oldu. Sandıktan üçüncü sırada 1.036 ve yüzde 23.24 ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Zafer ELKOVAN çıktı.

    Sandıkların açılması ardından AKParti Durağan İlçe binasında sevinç hakim oldu. Partililer yeni Başkan Ermiş’i tebrik etti. Kurulan ses sistemi ile ilçe binası dışına müzik yayını yapıldı. Çok sayıda partili seçim sonucunu kutladı.

    31 Mart Yerel Seçimlerinde Durağan’da  kesin olmayan sonuçlara göre AKParti adayı Necmettin Ermiş  seçimi kazandı. Partililer sonuçları araç konvoylarıyla kutlarken yeni belediye Başkanı Necmettin ermiş vatandaşlara seslendi. 

Ermiş;’’ 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’ye ve bize verdiği destek dolayısıyla Durağanlı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederiz.

Belediye Meclis üyesi ve İl Genel Meclis üyesi büyüklerimizle ve kardeşimizle birlikte köylerimizle birlikte Durağan’ımıza yapılan hizmetleri daha ileri noktalara taşımak için var gücümüzle mücadele ederek memleketimiz için samimiyetle çalışacağız.
Seçim sürecinde bize verdikleri destekler için milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’e, İl Başkanımız Sayın Uğur Giresun’a, İlçe Başkanımız Sayın Murat Emiroğlu’na, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve tüm yol arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun, Allah utandırmasın.Söz verdiğimiz gibi yüzleri güldüreceğiz.’’ dedi.


Necmettin Ermiş Kimdir?

    Necmettin Ermiş, 1987 yılında Sinop’un Durağan ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Durağan ilçesinde tamamlayan Ermiş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Muhasebe Bölümünden mezun oldu. İstanbul Medeniyet Üniversitesinde Yerel Yöneticilik ve Şehircilik üzerine yüksek lisans yapan Ermiş, İstanbul     

        Büyükşehir Belediyesinde muhasebe uzmanı olarak görev yaptı. AK Parti Fatih İlçe Gençlik Kollarında yönetim kurulu üyeliği de yapan Ermiş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.