YEREL Haber Girişi : 16 Mayıs 2024 12:55

DURAĞANLI ÖĞRENCİLER ANKARA’DA

DURAĞANLI ÖĞRENCİLER ANKARA’DA
DURAĞANLI ÖĞRENCİLER ANKARA’DA

Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz organizasyonu ile ilçemiz Lise öğrencilerini Belediye Başkanımız  Necmettin Ermiş ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sabahattin Kaya; Ankara’ya uğurladı.
Ankara’da Anıtkabir, BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu), TUSAŞ’ı (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii )  gezecek olan öğrencilerimiz gece yarısı yola çıktı. 
Belediye Başkanımız Necmettin Ermiş; öğrencilerle sohbet edip, hayırlı yolculuklar dileyerek: “Öğrencilerimizin bir yıllık yoğun ders maratonunun ardından, Teknoloji, Bilim ve Tarihi mekanları tanımaları amacıyla bir gezi organize ettik. Öğrencilerimize milli değerlerin aşılanması hedeflerken,  teknoloji, yazılım, havacılık, uzay bilimi ve mühendislik alanında bilgi sahibi olmalarını istiyoruz. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması, ufukları ve vizyonlarının açılması için Durağan Belediyesi olarak buna öncülük ettik. Her zaman gençlerimizin yanındayız, geleceğimizin yanındayız.” sözlerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.