GÜNDEM Haber Girişi : 29 Kasım 2023 15:13

EKER; AÇIKLAMA İSTEDİ; ARAÇLARA NE KADAR ÖDEDİNİZ? ŞEFFAF OLUN AÇIKLAYIN! KAMUOYU DA ÖĞRENSİN

EKER; AÇIKLAMA İSTEDİ; ARAÇLARA NE KADAR ÖDEDİNİZ?  ŞEFFAF OLUN AÇIKLAYIN!  KAMUOYU DA ÖĞRENSİN

CHP Durağan ilçe başkanı Mustafa Eker oldukça dikkat çekici bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla 2022 yılında başlayan  araç satışları ile gündeme gelen Durağan ilçesinde  dönemin kaymakamı ve Ak Parti il ve ilçe yöneticilerine seslenen Eker, kamuoyunda şeffaflık adına o dönem hangi il ve ilçe yöneticileri araç aldı ise aldıkları araçların fiyatını açıklamalarını istedi. O dönem araç satışlarının usulsüz ve yasaların arkasından  dolanılarak yapıldığını ve vatandaşların bu durumdan mağdur olacağını belirten açıklamalar yapan Eker’in açıklaması gözleri dönemin kaymakamı Ahmet TOZLU ve siyasilerine çevirdi. 
    Eker  sosyal medyadaki açıklamasında; “bu gün ülkeyi sarsan ARABABANK  hikayesinde tüm uyarılara rağmen bu sistemi onaylayan ucuz araba peşine düşen vatandaşın bu tuzağa düşmesinde emeği olan 2022 yılında araç alan dönemin kaymakamı ve siyasetçileri araçları ne kadara almışlardır. Para ödediler mi? Yoksa ucuza getirmek için araçlar bu şahıslara fiyatlarının çok altında mı verildi? bu konuda artık NOTER satışları ve ayrıntıları ile araştırılmalıdır. Bu kadar uyarıya rağmen plakası olması gerekirken tır tır gelen plakasız araçlar o dönem bürokratlara dönemin siyasetçilerine  rüşvet niteliğinde ucuza verilmiş olabilir mi?   Kamuoyu  adına soruyoruz dönemin sayın kaymakamı  ve araç alan siyasi iktidar temsilcileri araçları kaça aldınız? Lütfen şeffaf toplum adına kamuoyuna açıklayınız” ifadelerine yer verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.