Haberler Haber Girişi : 18 Ocak 2024 14:01

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Engin Altay’ın babasının cenazesine katıldı

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu  Engin Altay’ın babasının cenazesine katıldı
CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın vefat eden babası Kazım Altay’ın (90) cenazesi, Sinop’un Erfelek ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenazeye eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve çok sayıda CHP’li milletvekili katıldı

Kazım Altay için, Erfelek Meydan Camisi’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılında. Altay daha sonra ilçe mezarlığındaki aile kabristanlığına gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay ile aile fertleri, cami ve mezarlık çıkışında taziyeleri kabul etti.
    Cenazeye; Sinop Valisi Mustafa Özarslan, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan,  Erfelek Kaymakamı Sercan Yıldız,  CHP Sinop İl Başkanı Avukat Aykut Cem Yalçınkaya, CHP Belediye Başkan Adayı Metin Gürbüz, AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, CHP’nin üst düzey genel merkez yöneticileri, CHP’li milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.