Haberler Haber Girişi : 08 Haziran 2024 10:24

GAZZE İÇİN KERMES DÜZENLENDİ..

GAZZE İÇİN KERMES DÜZENLENDİ..

Tarihi Durakhan’da   Gazze’ye Destek Kermesi düzenledindi. Tarihi Durakhan’da  Durağan belediyesi ve, Durağan Kaymakamlığı öncülüğünde Durağan İHH, Müftülüğümüz, Gençlik Merkezimiz, Tügva, Kadın Kooperatifi, Durağanspor ve Gökırmak Spor Kulübü iş birliğiile düzenlenen kermes ilgi gördü.
    Vatandaşların ve esnaflarında destek verdiği  kermesinin açılış kurdelesini Durağan belediye Başkanı Necmettin Ermiş, Ak Parti ilçe Başkanı Murat Emiroğlu ve ilçe müftü vekili ile birlikte kestiler..
     Durağan halkının ilgi gösterdiği kermesten elde edilen gelir, Gazze’de ki mazlum Filistinlilere ulaştırılması planlanıyor.Kadınların el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürünler ile gıda malzemelerinin satıldığı kermese bayanla büyük ilgi gösterdi.
     Belediye Başkanı Necmettin Ermiş düzenlenen kermes ile ilgili olarak yaptığı konuşmada; “Türkiye halkı tarihten bu güne kadar  masum ların ve mazlumların yanında yolmuştur. Bizde Durağan olarak  Gazze halkına destek amacı ile kermes düzenliyoruz. Değerli hemşehrilerimiz tarihte bu güne kadar ne zaman  bir yerde bir sıkıntı olsa, fakirlik olsa, deprem olsa, sel olsa yaşanmış bir mağduriyet olsa Durağan her zaman onların yanında olmuştur. Kısıtlı imkanlarla  tüm imkanlarını vermiştir. Deyim yerindeyse ekmeğini bölmüş, yarısını onlara vermiştir. İsrail tarihinden bu güne kadar 50 yıldır 100 yıldır Filistin halkına zulmediyor. Gazze halkına 6 aydır çeşitli zulümlerde bulunuyor. Durağan’dan Gazze halkına bin selam gönderiyoruz. Sayın cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘dünya bir tarafa oılsa biz Türkiye olarak tek kalsak cumhurbaşkanı olarak tek kalsak biz zulümun karşısında olacağız.  Sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde biz zulme karşı mazlumun yanında olacağız. Gazze Halkına Durağan halkından bin selam olsun” dedi. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.