SPOR Haber Girişi : 04 Eylül 2023 13:55

Güreşçiler bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Gerze Er meydanında kol bağladı.

Güreşçiler bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Gerze Er meydanında kol bağladı.

    Yurt genelinden başarılı pehlivanlar, Gerze Abdaloğlu 2. Karakucak Güreşleri'nde er meydanına çıktı. Sinop, Samsun, Ordu, Tokat, Amasya, Kastamonu, Sivas, Erzurum, Çorum ve Ankara'dan toplamda 300 sporcunun katılımıyla gerçekleşen karakucak güreşlerinde adeta nefesler tutuldu. 
    Baş pehlivanlık kategorisinde altın kemerli baş pehlivan İlyas Yıldırım 1. olurken, Onur Balcı 2., Fatih Yiğit 3., Ali Tugay Tekeşen 4.'lüğü elde etti.

GÜREŞLERDE 4 AĞA BELİRLENDİ

    Güreş ağalını ise Kaya Otomotiv sahibi iş insanı Durmuş Sarı Kaya, Keşkek ağalığını ise Kaldi Cafe sahibi Gökhan Giresun, Lila Cafe sahibi Deniz Kökdemir ve Altunel Mermer sahibi Celal Altunel birlikte aldı.

Etkinlikte konuşan İş İnsanı ve Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, Abdaloğlu köyü güreş alanına tribün yapma sözü verdi.

Güreş severlere keşkek ikramında yapıldığı etkinlik; Muhtar Erkan Ersoy ile Adil ve Mustafa Yiğit organizesinde gerçekleştirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.