YEREL Haber Girişi : 08 Haziran 2024 10:18

KAÇAK SUYA GEÇİT YOK

KAÇAK SUYA GEÇİT YOK

Durağan Belediyesi kaçak su ile mücadele başlattı. Durağan belediyesine bağlı ekipler kaçak su tespiti için çalışmalarını yoğunlaştırırken sosyal medya hesabından yapılan açıklamada  ‘GELECEĞİN OLAN SUYA SUÇLU OLMA ABONE OL’ başlığı ile vatandaşlardan destek isteniyor.
    Belediyenin sosyal medya hesabından yapılana açklamada; “Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 

ekiplerimiz  ilçe genelinde var gücüyle çalışarak, kaçak suyun önüne geçmek için teftişlerine devam ediyor.
Bu kapsamda ilçemizde bazı vatandaşların abonelik işlemi yapmayıp kaçak su kullanımını tespit eden ekiplerimiz gerekli işlemleri uygulamaya başladılar.
Geleceğimiz olan suya suçlu değil, abone olalım. Su ücretleri kurumumuz bütçesinin en önemli gelir kalemlerinden birini oluşturuyor. Hem hizmetlerimizin devamlılığını sağlamak, yeni yatırımlara kaynak yapmak, hem de kamu zararı oluşmasını önlemek için takibini ve tahsilatını yapıyoruz. Kaçak su kullanımını önlemek için de düzenli olarak kontroller gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun kontrolleri anlayışla karşılayıp, herkesin hakkını korumak için yapılmış bir işlem olarak görmesi bizi memnun ediyor. Her şeyde olduğu gibi su kullanımında da adaleti sağlamak, kimsenin hakkını kimseye yedirmemek için kontrollerimizi sürdüreceğiz. Sende bu kampanyaya ortak ol, bizlere destek ver” deniliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.