SİYASET Haber Girişi : 14 Mayıs 2024 14:22

KASTAMONU’DA TARİH YAZAN BALTACI’NIN MAKAMINDA..

KASTAMONU’DA TARİH YAZAN BALTACI’NIN MAKAMINDA..
Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mustafa EKER Kastamonu Belediye Başkanı Hasan BALTACI’yı makamında ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mustafa EKER bir çalışma nedeni ile gittiği Kastamonu’da aynı okuldan mezun oldukları ve aldığı başarı ile  Türkiye’de adından söz ettiren, tarih yazan Kastamonu Belediye başkanı Hasan BALTACI’yı makamında ziyaret etti.  31 Mart yerel seçimlerinde hiç kimsenin ihtimal bile vermediği ve CHP’nin almasının mümkün olmadığı belirtilen Kastamonu belediyesini 31 Mart’ta CHP’ne kazandırarak büyük bir sürprize imza atan Baltacı çalışmaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.  
    CHP Sinop il yönetiminden Sami Irmak ve Jeofizik mühendisi Abdullah Bağ ile birlikte gerçekleştirilen ziyaret samimi bir havada geçti. Okul yıllarının da konuşulduğu ziyarette, BALTACI 6 yıldır Kastamonu belediyesini almak için örgüt, parti üyeleri ve milletvekili olarak hazırlandıklarını söyledi.  Vatandaşa dokunduklarını, onların dertlerini kendilerine dert edindiklerini belirtti.  Baltacı, başarının sadece kendisine ait olmadığını buna inanan tüm CHP il ve ilçe örgütünün olduğunu söyledi.  Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mustafa EKER, Baltacı’yı Durağan’a davet etti. Uygun bir zamanda ziyaret edeceğini belirten Baltacı’ya ilgisinden dolayı teşekkür eden gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mustafa Eker başarılarının devamını diledi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.