YEREL Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 17:05

KİMİN SORUMLULUĞUNDA! ÖNLEM ALINACAK MI?

KİMİN SORUMLULUĞUNDA! ÖNLEM ALINACAK MI?

    Sinop’un Durağan ilçesinde gözler 2 bayram arasında yaşanan  gölete uçan araç kazaları ile gündeme gelen İkiz göletlere çevirdi.

    1 Kişinin hayatına mal olan,  2 kişinin kurtulduğu kaza sonrası önlem alınmaması  sonrası, 2. Kaza 5 Temmuz’da yaşandı. Hızını alamayan minibüs gölete uçtu.
     İçindekilerin yara almadan kurtulduğu kaza sonrası vatandaşlar ‘ne zaman önlem alınacak?  Bir kişin daha hayatına mal olması mı bekleniyor?’ Diyerek duruma tepki gösterdiler.

    Durağan Belediyesi’nin sosyal tesislerinin ve mesire alanın yer aldığı İkiz Göletler yaz aylarında vatandaşlarında ilgi gösterdiği eş dost ve akrabaları ile gezmeye gittiği bir alan olarak biliniyor. Sulama  amaçlı olarak kurulan ve DSİ tarafından  yaptırılan İkiz Göletler de meydana gelen kazalar sonrası  ‘bariyer ne zaman konulacak? Önlem ne zaman alınacak sorumluluk kime ait?’ Sorusunu akla getirdi.

    Kamuoyu adına yetkilere sesleniyoruz; bir cana daha mal olmadan gölet kenarında gerekli önlemler alınmalı, yol üstünde savrulmalara karşı asfaltlama çalışmaları bir an önce yapılarak gerekli duyarlılık gösterilmelidir. Vatandaşın can ve mal güvenliğinden kim sorumlu ise İkiz Göletlerde bir an önce kazalara karşı önlem alınması gerektiği belirtiliyor… 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.