SİYASET Haber Girişi : 22 Kasım 2023 13:46

MHP’ye ilk başvuru Irmak’tan..

MHP’ye ilk başvuru Irmak’tan..

31 Mart yerel seçimlerine geri sayım sürüyor. YSK’nın açıkladığı seçim takvimi işlerken kamu personeli, siyasi parti il, ilçe başkanları ve yöneticileri de adaylık başvuruları için istifa ediyor.
     Bu kapsamda ilçemizin yetiştirdiği önemli bürokratlardan Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Şube müdürü olarak görev yapan İbrahim IRMAK’ta   MHP’den Durağan Belediye başkanlığına adaylık başvurusunu yaptı.
    Irmak  bir süredir ‘Durağan bir İnci olacak’ sloganı ile sürdürdüğü adaylık açıklamalarını bir adım daha ileriye taşıdı. MHP genel merkezine  adaylık başvurusunu yaptı. 
    Irmak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; ‘4,5 aydır hem Durağan perspektifimi hem de 100’ü aşkın projemi kamuoyuna gerek sosyal medya hesaplarımdan gerekse de yüz yüze olarak anlattım diyerek başladığı açıklamasında; “birbirinden değerli birçok isimle yaptığımız kapsamlı ve verimli yüzyüze görüşmelerin ardından MHP Genel Merkezinde Durağan Belediye Başkanı Adaylığı için başvurumu yaptım.  Başvuru formumu Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’a bizzat teslim etmekten ise onur duydum.  Milli ve manevi değerler ışığında özetle; Tarım Belediyeciliği,Turizm Belediyeciliği, Eğitim Belediyeciliği, Sağlık Belediyeciliği  İle Durağan’ı ilimizin ve ülkemizin cazibe merkezi haline getirerek tersine göçü başlatmak ve Durağan’ı kalkınma basamaklarında yüceltmek ve yükseltmek hedefindeyim. Bu adımımın hayırlara vesile olmasını dilerken, resmi başvurusunu yapmış olsun olmasın tüm aday adaylarına başarılar dilerim” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Haşim Baltacı 06 Aralık 2023 18:16

    İbrahim Irmak Durağan için bir fırsattır.Umarım farkına varırsınız.Çayeli'nden selamlar