SPOR Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 18:33

Off-Road tutkunları Durağan’da Biraraya geldi

Off-Road tutkunları Durağan’da Biraraya geldi

    Durağan’ın tarihinde unutulmaz bir etkinlik olarak kayda geçecek olan organizasyon, 5-6 Ağustos 2023 tarihlerinde Gökırmak ve İkiz Göletlerde gerçekleştirilen etkileyici gösterilerle başladı.
    Durağan Kaymakamlığı ve Durağan Belediyesi tarafından düzenlenen Off-Road ve Kamp Çadır Etkinliği ilgi gördü. Etkinlikte bireysel performans gösterileri yapıldı ve müzik etkinliği düzenlendi. 
Vali Yardımcısı Ahmet Berkay Deniz, katılımcılara teşekkür ederek, etkinliklerin gelecek yıllarda da devam edeceğini belirtti.

    Durağan Kaymakamlığı ve Durağan Belediyesinin düzenledikleri “Durağan Off-Road ve Kamp Çadır Etkinliği” ilgi gördü.

    Kaymakamlığın koordinesinde, Durağan Belediyesince hafta sonu organize edilen Off-Road etkinliğinin ilk etabı İkiz Göletler’deki ve Gökırmak Vadisi’ndeki bireysel performans gösterilerinin, Sinop Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz’in start vermesi ile başladı.

    İlk gün, Gökırmak’ta düzenlenen gösterilerle Off-Road araçları adrenalin dolu anlar yaşattı. Katılan birbirinden yetenekli Off-Road ekiplerinin çamur parkurundan geçişleri, izleyicileri heyecanlandırdı.

    5 Ağustos Cumartesi akşamı ise kamp ve çadır alanı olarak belirlenen Buzluk Yaylası Kalfet Konağı bahçesindeki çadır kamp etkinliği ile renklendi.

keşkek ikramı yapıldı

    Vali Yardımcısı ve İlçe Kaymakam Vekili Ahmet Berkay Deniz, Buzluk Yaylasında Kamp Çadır Etkinliğine katıldı. Durağan’a misafir olarak gelen doğa sporları tutkunları ve kampçılarla bir araya gelen Ahmet Berkay Deniz, misafirlere Buzluk Yaylasında pişirilen yöreye has keşkek ikramında bulunuldu.

    Doğa severler ve kamp tutkunları, unutulmaz bir gece geçirirken, etkinliğin ikinci gününe enerjik bir şekilde başladı.

    6 Ağustos Pazar günü, Buzluk Yaylası’nda başlayan ikinci gün etkinlikleri, saat 10 ile 13 arasında yapay parkurda gerçekleştirilen Off-Road araçlarının muhteşem gösterileriyle başladı. Seyirciler, araçların zorlu parkurda sergilediği yetenekler karşısında büyülendi.

    Aynı gün, doğa yürüyüşü ekipleri ise Buzluk Mağarası istikametine doğru yürüyüşe geçerek doğanın tadını çıkardılar.

    Durağan OFF-ROAD ve Kamp Çadır Etkinliği, katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatırken, doğa ve macera severleri bir araya getirerek bölge turizmi açısından da önemli bir etkinlik oldu.

    Vali Yardımcısı Deniz, kamp kuran off-road ekibine yöreye ait keşkek, yahni ve Durağan pirinci ikram etti

    Buzluk Yaylası Kalfet Konağı’nın bahçesinde kurulan kamp çadır alanında düzenlenen müzik etkinliğinde konuşan Deniz, katılımcılara teşekkür edip, bu tür sportif ve kültürel etkinliklerin önümüzdeki yıllarda da devam ettirileceğini söyledi

    Deniz, gösteriler sonunda Durağan Belediyesiyle birlikte off-road ekibini Tarihi Durakhan’da ağırlayarak, İstanbul, Bolu ve çevre illerden ilçeye gelen off-road ekibine ve misafirlere teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.