YAŞAM Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 16:01

Öğrencilerin Renkleri Tuvalde Hayat Buldu

Öğrencilerin Renkleri Tuvalde Hayat Buldu

Sinop’ta Resim Öğretmeni Tuğba Özerol ve 25 öğrencisinin yağlı boya ve akrilik boyadan oluşan 150 eseri ‘Tuvalde Hayat Bulan Renkler’ isimli sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

    Çizgi Sanat Atölye Sahibi Resim Öğretmeni Tuğba Özerol ve öğrencileri tarafından hazırlanan 150 yağlı boya ve akrilik boyadan oluşan ‘Tuvalde Hayat Bulan Renkler’ sergisi Sabahattin Ali Kültür Merkezinde düzenlenen törenle açıldı. Sanatseverler 15-16-17 Haziran tarihleri boyunca sergide yer alan eserleri görebilecek.
Serginin açılışını yapan İl Ticaret Müdürü Yavuz Selim Aykan sergide emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılış kurdelesinin kesilmesi ile sanatseverler sergide yer alan eserleri gezerek, eserler hakkında bilgi aldı.

    Sergi açılışına katılan herkese teşekkür eden Resim Öğretmeni Tuğba Özerol ise sanatseverlere keyifli seyirler diledi.

150 ESER SANATSEVERLERLE BULUŞTU
    İş Geliştirme Merkezinde (İŞGEM) Çizgi Sanat Atölye sahibi olan Tuğba Özerol; “Sergimizde yetişkin öğrencilerin yağlı boya ve akrilik boya kullanarak yaptığı resimler var. 25 yetişkin öğrencinin yıl boyunca hazırladığı 150 yağlı boya ve akrilik boyadan oluşan eserlerimizi Sabahattin Ali Kültür Merkezinde 3 gün boyunca sanatseverlerimizin beğenisine sunduk” dedi.

ÇOK ÖZVERİLİ VE EMEK VEREREK ÇALIŞTILAR
    Kursiyerlerine yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı minnettar olduğunu belirten Resim Öğretmeni Tuğba Özerol sözlerini şöyle sürdürdü; “ Çok özverili emek vererek çalıştılar ve çok güzel eserler ortaya çıkardılar. İyi bir eğitim aldıklarını düşünüyorum. Sinop halkı sanatsever bir halk bunu zaten hepimiz biliyoruz. Kendilerini sanatla buluşturmaya davet ediyoruz”.

SHT YAPI, KAHVE SPONSORU OLDU
    Serginin sponsorları arasında yer alan ve geçtiğimiz ay açılan SHT Yapı Siemens Sinop Yetkili Satıcısı da sergi açılışında sanatseverlere destek vererek sergiye katılanlara kahve ikramında bulundu. Firma yetkilileri Sinop’ta her zaman sanatın ve sanatçının yanında olacaklarını belirterek desteklerinin devam edeceği bilgisini verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.