GÜNDEM Haber Girişi : 27 Eylül 2023 12:23

ORTAKLIK İÇİN SON GÜN 15 EKİM

ORTAKLIK İÇİN SON GÜN 15 EKİM

    Cumhurbaşkanı kararına göre su kullanım bedelinin %50’si çiftçi tarafından ödenecek, geriye kalan %50’si ise Tarım ve Orman Bakanlığının bütçesinden karşılanacak. S.S. Durağan ve Civarı Köyleri Sulama Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali YİĞİT Kooperatif ortaklığı için son gün 15 Ekim olduğunu belirtti.

    Ortak olmayan çiftçilerin koop ortak olarak bu destekten faydalanmaları menfaatleri icabı olduğunu beleirten S.S. Durağan ve Civarı Köyleri Sulama Kooperatifi Başkanı Mehmet Ali YİĞİT ;’’ S.S. Durağan ve civarı köyleri Sulama Kooperatifi, sulama sahası dahilinde  arazi ekip, çiftçilik yapıp kooperatife ortak olmayan çiftçilerimizin %50 sualama hibe teşfikinden faydalanabilmesi için Kooperatife ortak olmaları gerekmekte olup, öncelikle 15 Ekim’e kadar kooperatif ortaklarımız, kooperatif ortak olmak isteyen çiftçilerimiz ya da üreticilerimiz belgerini vermek zorundadırlar. Ortaklık için gerekli belgeler: Ziraat Odası’ndan alınacak çiftçilik belgesi, kimlik fotokobisini kooperatife getirmeleri gerekmektedir. Bu diğer kooperatifler için de geçerlidir.’’ dedi

Haber: Gülfidan ŞEN

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.