GÜNDEM Haber Girişi : 07 Aralık 2023 12:24

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDET TEPKİ TOPLADI.. SAĞLIK ÇALIŞANLARI SAHİPSİZ Mİ?

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞİDDET TEPKİ TOPLADI.. SAĞLIK ÇALIŞANLARI SAHİPSİZ Mİ?

1 Aralık gecesi Sinop / Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanesi’nde akşam saat 20.07 de 112 ekiplerince kaza yerinden getirilen şahısların  alkollü oldukları belirtilen yakınları  tarafından sağlık çalışanları  darp gördü  sözlü saldırıya maruz kaldığı belirtildi.

    Sosyal medyaya da düşen olay tepki alırken sağlık çalışanları isyan etti. Kendilerini kaza geçirenlerin yakınları olarak gören magandaların ambulansta başlayan darp ve küfür hareketleri Acil serviste kırmızı alanda da  devam ettiği belirtildi. 
    Bankoda görevi başında bulunan Tıbbi Sekreter E.P ve diğer Acilde görevli sağlık personeline gelerek ağız dolusu küfür, tehdit ve hakaret eden şahıs beyaz Kod verildikten  sonra gelen Kolluk kuvvetlerinin araya girmesiyle  son buldu. Emniyete götürülen şahıs E.K savcılık talimatıyla 1 saat sonra serbest bırakıldığı iddia edildi. . 
    112 ekiplerince saat 24:00 da evinden alınarak tekrar hastaneye getirilen şahısın tedaviyi red edip geri döndüğü belirtiliyor.
    Çalışanlara ağız dolusu küfür ile hakaret eden, tehdit savuran ve darp etmeye kalkan kişinin 1 saat sonra serbest bırakılması tepki alırken sağlık personeli sahipsiz mi?  Sözleri sosyal medyada yankılandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.