Haberler Haber Girişi : 04 Eylül 2023 13:54

Sarımsak köyünden yolların onarılması talebi

Sarımsak köyünden yolların onarılması talebi

    Sinop'un Gerze ilçesine bağlı Sarımsak köyünde yaşayan vatandaşlar bozulan yolların bir an önce tekrar yapılması talebinde bulunuyor.

    Gerze ilçesine bağlı Sarımsak köylü sakinlerinden yol tepkisi geldi. Köy halkının kullandığı bozuk yollar vatandaşları adeta çileden çıkarttı.  

    Asfaltlanan yolun bozulduğunu ve gerekli bakımlarının yapılmadığını dile getiren köy halkı, yolda çamur ve çukurlara düşmemek için mücadele verdiklerini belirtti. Köyün özellikle yaz aylarında çok sayıda misafir ağırladığına dikkat çeken vatandaşlar, kışın ise yolların yağmurda, karda ve kötü hava koşullarında kullanılamaz hale geldiğini, tekrar yaza bu bozuk yollarla girdiklerini söyledi. 
    İsmini vermek istemeyen bir köy sakini; “Sarımsak köyünün yetkilileri, bu yolu sizlerde kullanıyorsunuz. Yol çok kötü durumda. Siz bu sorunları üst makamlara bildirmezseniz onlar bizim şikayetimizi bilemezler. Bu sorunu sizin iletmeniz lazım. Kaç yıldan beri bu yol böyle. Yetkililerden yollarımızın bir an önce yapılmasını istiyoruz. Yetkililer köylerimizi gezsinler yolların nasıl olduğunu görsünler. Gezmezlerse yolların bozuk olduğunu göremezler. Bozuk yolları gördüklerinde bize hak vereceklerdir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.