GÜNDEM Haber Girişi : 04 Eylül 2023 13:44

Sinop emniyetinden şok uygulama

Sinop emniyetinden şok uygulama

    Sinop'un Boyabat ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerince yapılan operasyonda Metanfetamin ve Ectasy hap ele geçirildi.

    Edinilen bilgiye göre; Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Boyabat ilçesinde yapılan şok uygulamada; durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta ve araç içerisinde bulunan şüpheli şahısların yapılan üst aramasında; 150.42 gram metamfetamin maddesi, 48 adet Ecstasy Hap ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı. Soruşturma sürüyor.
    Bu arada Sinop İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; "Uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin imali, ticareti, nakledilmesi, depolanması veya satın alınması ile bu suçlara iştirak eden şahıslara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Durmadan, yorulmadan mücadeleye devam. Şehrimizin huzur ve güvenliği için görevimizin başında vatandaşlarımızın yanındayız. Sinop İl Emniyet Müdürlüğümüzce 'Güvenli Sokaklar Mutlu Şehir' sloganı kapsamında suç ve suçlu ile mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.