GÜNDEM Haber Girişi : 04 Eylül 2023 13:58

Sinop'ta Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi kapsamında koordinasyon toplantısı düzenlendi

Sinop'ta Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi kapsamında  koordinasyon toplantısı düzenlendi

    Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının eş faydalanıcı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğünün faydalanıcı olduğu "Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında Sinop’ta gerçekleştirilecek olan eğitim programı öncesinde koordinasyon toplantısı düzenlendi.

    Kadınların istihdamının ve istihdam edilebilirliğinin arttırılması, kadın kooperatiflerinin gelişmesi için elverişli bir ortam hazırlanması ve kadın kooperatiflerinin teşvik edilerek ve desteklenerek kadınların güçlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında Sinop’ta eğitim programı gerçekleştirilecek. 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan eğitim programı öncesinde koordinasyon toplantısı düzenlendi.
    Sinop İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan ve Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Harun Köksalan'ın katılımı ile gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında eğitim programının detayları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.