YEREL Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 16:22

Sinop’ta lavanta bahçesi açıldı

Sinop’ta lavanta bahçesi açıldı

Aynı zamanda SİNDER üyesi olan Sinoplu girişimci Filiz Özdemir’in sahibi bulunduğu Bektaşağa köyündeki lavanta bahçesinin açılışına katılım büyük oldu.

    Açılışa; Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu başta olmak üzere, Sinop İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Önlem, Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) Başkanı Yılmaz Öz, dernek yönetim kurulu üyeleri Filiz Kalaycı, Hicran Saraç ve Neriman Çöpcü ile birlikte, dernek üyeleri Sinan Tulu, İbrahim Kol, Janset Şanlı, Seda Karaaslan, Berna Karaaslan, Arzu Özmen ve Elmas Aydın ile çok sayıda davetli katıldı. 

    Vali Erol Karaömeroğlu; “Filizin Lavanta Bahçesi” adıyla açılan işletmenin başta bölge halkı olmak üzere, işletme sahipleri için hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını temenni ettiklerini belirtti. SİNDER Başkanı Yılmaz Öz ise; SİNDER üyeleri olarak, Filizin Lavanta Bahçesi adlı işletmenin başarılı bir şekilde hizmete girmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.