gazetemiz Haber Girişi : 14 Mayıs 2024 14:27

TANRIKULU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİK..

TANRIKULU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİK..

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mustafa EKER bir çalışma nedeni ile gittiği Kastamonu’da ilçemizin yetiştirdiği önemli bir bürokrat olan Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürü Bekir TANRIKULU’nu ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan Tanrıkulu ,görev yaptığı hiç bir noktada Durağan’la irtibatını ve bağını kesmiyor, Durağan ve Durağanlılarla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Durağan’da ve Sinop’ta görev yaptığı  süre içerisinde bir çok projeye imza atan son olarak Toprak Su’ya kazandırılan Güneş enerjisi panellerinde imzası olan  TANRIKULU, gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ve misafirleri ile yakından ilgilenerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Durağan üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirilen ziyarette TANRIKULU, Durağan ve Durağanlılara her zaman kapısının açık olduğunu makamın ise milletin makamı olduğunu vurguladı.
    Gazetemiz yazı İşleri Müdürü Mustafa EKER’de TANRIKULU’na göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.