Haberler Haber Girişi : 30 Ağustos 2021 16:03

Üç tarafı deniz dört tarafı acı dolu bir ülkede...

Üç tarafı deniz dört tarafı acı dolu bir ülkede...

Ülkemizde ne çok Atatürk düşmanı varmış!!!

5816 Kalksın diyenler! Bu kanun Atatürk’ü “eleştirmenize” engel olmuyor, hakaret etmenize ya da hatıralarına zarar vermenize engel oluyor. “Atatürk’ü koruma kanunu” 1951 de Demokrat Parti tarafından çıkarılmıştır. Bu yasa sadece Türkiye’de yoktur. Amerika’dan Avrupa’ya kadar her ülkede “Lese Majeste” yasası vardır. Ülkeyi temsil eden tarihsel kişilere, CAHİLLERİN söz söylemesini engelleme kanunudur.

5816 Kalkacak diyenler Atatürk’e iyi bakın! İyi araştırın. Şu an ülkemizde bombalar patlamıyorsa, her yıl binlerce insan savaştan dolayı ölmüyorsa, yabancı bir ülkenin mandası değilsek ve rahat rahat düşüncelerimizi dile getirebiliyorsak bu adam sayesindedir. Bu adama nasıl sırt çevirebiliyorsunuz ?
Kudurmaya devam edebilirsiniz popcorn kadirin trolleri Mustafa Kemal’i Hiç bir zaman gönüllerden yüreklerden silemezsiniz.

Yakup Kadri 1932 yılında dünyanın en haklı sorusunu sordu; “İnsan Türk olur da, nasıl Mustafa Kemal Paşa’dan yana olmaz?” Senin ışığında, sonsuza!
Atatürk’te bizim Fatih Sultan Mehmet’te bizim. “Terbiyesizlik yapmayın” Rahmetliden çıkaramadınız hırsınızı ne kinmiş ne hasetmiş arkadaş. Atatürke hakaretin yolunu açacaksınız ona hazırlık galiba. Vatanınınızı cumhuriyeti sevin sevmeyenlerin hali malum hiç bir para karşılıyamaz bunu. ATATÜRK’e saygı ve minnetle iyi ki varsın ATAM!!!
Aklım tam olarak şu geldi ; II.Mahmut, devlet memurlarına fes kullanımını zorunlu tuttuğunda dönemin yobazları “Sarığımızı çıkartmayız!”, “Bu ecnebi başlığını kabul etmeyiz!” “Kahrolsun fes!” diye bağırarak fesin gavur başlığı olduğunu belirterek, fes takmayı reddetmişlerdi. Bir insan zekası bu kadar mı gelişmez???

“Ahlakın olmadığı yerde KANUN bir şey yapmaz.” Napoleon.

İran’da 33 trilyon metre küp doğalgaz rezervi var... Danimarka’da hiç yok... Katar’da 23 trilyon metre küp doğalgaz rezervi var... İsveç’te hiç yok... Mecbur kalsanız çocuğunuzun eğitimi veya yaşaması için bu ülkelerden hangisini seçerdiniz? Başka sorum yok...
Cünkü orda adalet var, ve insanlar hesap sormasini biliyor, bizde sorsaniz…. NEYSE. İslam ülkelerinde Eğitim yok, Hırsız çok, hepsi bu kadar… Biz ürettikçe yoksullaşıyoruz, biz yoksullaştıkça onlar daha fazla zengin oluyor.

Bir bakanın, kendi bakanlığa %75 daha pahalıya dezenfektan satıp, bunun hesabını vermediği sistemine ne denir??
Birileri sultanlar gibi yaşarken,
Birileri çöpten ekmek topluyor... Peki buna ne denir??
Emekliye %5
Memura % 6
Edepsizlere %45.
Bu memleket parasızlıktan değil peki ya neyden çöktü???
3 Çocuk isteniliyordu ya,onlar 19 yaşına geldiler,isteme sırası onlarda ..İŞ istiyorlar. BİLİN İSTEDİM...

Bir teneke yağ 80 tl, bir kalıp peynir 30 tl, süt olmuş 8 tl, faturalar Allah’a emanet, asgari ücret 2825 tl.
Şahlanıyoruz evet, yokuş aşağı son sürat şahlanıyoruz!! Var mı arttıran??

Ne diyordu İbo:
Biz Allah’a karşı değiliz !
Allah’ın adıyla insanları sömürenlere karşıyız!
Esnaf çöktü. Koyu onay işareti Çiftçi borç batağının altında kaldı. Koyu onay işaretiMilyonlarca yurttaş bir lokma ekmek bulamaz hale geldi.

“Aç bırak itaat etsin
Cahil bırak biat etsin.”