YEREL Haber Girişi : 24 Kasım 2023 12:32

UZUNÖZ DERNEĞİ’NDE YAPILAN KONGREDE SİPAHİ GÜVEN TAZELEDİ...

UZUNÖZ DERNEĞİ’NDE YAPILAN KONGREDE SİPAHİ GÜVEN TAZELEDİ...

Uzunöz Köyü Derneği yapılan olağan kongrede  başkan Murat Sipahi Güven tazeledi.
 Yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken ve  köy derneğini adeta yeniden oluşturan Sipahi kongrede delegenin tam desteğini aldı. Tek liste ile gidilen kongrede  güven tazeleyen Sipahi hedeflerinin büyük olduğunu söyledi
    Murat Sipahi yaptığı jestle Durağanlıların gönlünde taht kurmuştu.
    Sinop-Durağan-Kirencik Gölyeri Yayla Şenlikleri’nin Ağası olarak seçilen 
 Uzunöz köyü dernek başkanı Murat Sipahi ağalık yarışında Cengiz Grup tarafından verileceği belirtilen 300 Bin TL’nin verilmemesi ve derneğin  zora girmesi üzerine yeniden yapılan ağalık yarışında bu rakamı vererek dikkat çekmişti.
     Sipahi kongrede yaptığı konuşmada “ herkes Uzunöz’ü biliyor biz artık Uzunöz’ü değil Sinop’u temsil etmeye başladık. Bizler gençlerimizin önünü açmak istiyoruz. Bunu mutlaka yapacağım ama önce şunu belirtmek istiyorum ben Ak parti’den Bağcılarda belediye meclis üyeliğine aday adayıyım burada desteğinizi bekliyorum. 95 yılında kurulmuş bir derneğin bağcılarda ses ve söz hakkının olmaması mümkün değil. Uzunöz köyü derneği büyük bir dernek birlikte başaracağız” dedi.

Bir 6 kişi görseli olabilir
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.