Haberler Haber Girişi : 18 Ağustos 2023 15:06

Vali Karaömeroğlu, basın mensupları ile vedalaştı

Vali Karaömeroğlu, basın mensupları ile vedalaştı

    Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Bitlis Valiliği görevine atanan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop’ta görev yapan basın mensupları ile vedalaştı.

    Resmi gazetede yayımlanan son kararname ile Bitlis Valiliği görevine atanan Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinoplu basın mensupları ile vedalaştı.

    Sinop’ta görev yaptığı 3 yıllık süre zarfında, kente yapılan hizmetlerin objektif bir şekilde duyurulması noktasında büyük bir özveri ile çalışan basın mensuplarına teşekkür eden Vali Karaömeroğlu, yaşanan süreçte kurulan gönül bağının bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Karaömeroğlu; “18 Haziran 2020 tarihinden bu yana görev yapmaktan gurur duyduğum, doğa kültür ve medeniyet şehri Sinop’umuza veda vakti geldi. Görev süremiz boyunca Sinop’umuzun çok daha huzurlu bir ortama sahip olması için yoğun bir gayret içinde bulunarak yaptığımız her çalışmada insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesine benimseyerek hareket ettik.

    Bu süreçte Sinop’umuzun geleceği ve istikbali için yapmış olduğumuz hizmetleri büyük bir özveri ile duyurarak vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi gördünüz. Kent meydanı projesi kapsamında ilk binayı yıktığımızda, ilk fidanı dikip can suyu verdiğimizde, yaşamış olduğumuz sel felaketinde, fabrika açılışında, Ayancık’tan Durağan’a Gerze’den Boyabat’a nerde bir proje, bir çalışma yapsak, bir elinizde kamera bir elinizde mikrofon büyük bir özveri ve emek ile yanımızda siz vardınız. İyi ki vardınız. İyi ki varsınız. Gösterdiğiniz çaba için şükranlarımı sunuyorum. Sinop’ta görev yaptığım süre zarfında siz değerli basın mensupları ile kurduğumuz gönül bağı, bir ömür boyu yüreğimizde yaşamaya devam edecek. Sinoplu hemşehrilerimiz ve siz basın mensuplarımızın kalplerinde hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bize. Allah’a emanet olun” dedi.

    Ziyarette konuşan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel de Vali Erol Karaömeroğlu’na Sinop’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.