SİYASET Haber Girişi : 20 Aralık 2023 17:49

Yalçınkaya; “Partimizin adını ağzına alırken dikkat et”

Yalçınkaya; “Partimizin adını ağzına alırken dikkat et”

CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, Sinop Belediyesinin hizmetlerini eleştiren AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı Güngör Azim Tuna’ya sert sözlerle yüklendi.  Yalçınkaya; “Kendisi haddini bilsin,  asırlık çınar partimizin adını ağzına alırken de dikkat etsin” dedi.
    CHP Sinop İl Başkanı Av. Aykut Cem Yalçınkaya, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında Sinop Belediyesi’ni eleştiren AK Parti Sinop Belediye Başkanı Aday Adayı Güngör Azim Tuna’ya cevap verdi. 
    CHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın açıklaması öncesinde konuşan Av. Aykut Cem Yalçınkaya, Tuna’dan Sinop Belediyesini eleştirmeden önce kendi idarecilik dönemlerine bakmasını istedi. Yalçınkaya; “Geçtiğimiz günlerde bir başka siyasi partinin bir aday adayı tarafından partimize ve partimiz döneminde belediye hizmetleriyle alakalı yakışıksız ifadelerde bulunulmuştur. Vali olduğu dönemde Eskişehir’de 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz katledilirken katilleri korumaya çalışarak suçu Ali İsmail’e ve arkadaşlarına atmaya çalışan kamuoyunda tepki toplayan ve bu durumu haber yapan gazeteci İsmail Saymaz’ı nüfusunu kullanarak tehdit etmeye kalkan, hakaretler savuran ve bunun içinde mahkeme tarafından cezalandırılan bir kişi var. O kişiye şunu hatırlatmak istiyorum Sinop Cumhuriyet kazanımlarına saygılı ve Cumhuriyet kazanımlarını korumaya çalışan, insan haklarına saygılı ve mutlu insanların yaşadığı bir şehirdir. Kendisi gibi bir idareciye asla teslim edilmeyecek kadar da güzel bir şehirdir. O yüzden kendisine tavsiyem, kendisi haddini bilsin. Asırlık çınar partimizin adını ağzına alırken de dikkat etsin” dedi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.