YAŞAM Haber Girişi : 25 Aralık 2023 09:02

YEDAŞ Sinop Bölge Müdürü Keseroğlu’dan Sinop basınına ziyaret

YEDAŞ Sinop Bölge Müdürü Keseroğlu’dan Sinop basınına ziyaret

YEDAŞ Sinop Bölge Müdürü Koray Keseroğlu, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

YEDAŞ Sinop Bölge Müdürü Koray Keseroğlu beraberindeki YEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürü Ali Tutcu ve kurum çalışanları ile birlikte Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

    Burada Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve dernek üyesi basın mensupları ile bir araya gelen Sinop YEDAŞ Bölge Sorumlusu Koray Keseroğlu, kesintisiz elektrik hizmeti verme gayreti içerisinde bulunan YEDAŞ’ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
    YEDAŞ olarak amaçlarının kesinti süresini en aza indirerek enerji ihtiyacını karşılamak olduğuna vurgu yapan, Sinop YEDAŞ Bölge Sorumlusu Koray Keseroğlu, 


bu doğrultuda ekip olarak sahadaki çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Keseroğlu; “Yaklaşık 20 yıldır elektrik dağıtım sektöründeyim. Buradaki amacımız iletişimi daha iyi geliştirmek. Bunu yapmakta hep beraber kurumsal iletişim ve basınla birlikte oluyor. Kimsenin elektrik kesintisine 5 dakika tahammülü yok, her şey elektriğe bağlı. Bununla ilgili bakım çalışmalarımız sürekli devam etmekte. Şuanda hem Sinop Şehir merkezinde hem de kırsalda çalışmalarımız devam ediyor, buradaki amacımız kesinti süresini en aza indirmek ve müşterimize hizmeti en iyi şekilde elektriği sunarak enerji ihtiyacını karşılamak. Bu amaçla tüm ekibimiz sahada görev yapmakta” dedi.

YEDAŞ OLARAK İLETİŞİM KANALLARINI DAHA AKTİF HALE GETİRMEK İSTİYORUZ

    YEDAŞ olarak iletişim kanallarını daha aktif hale getirmeyi amaçladıklarını ifade eden YEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürü Ali Tutcu ise, gerçekleştirilen bu ziyaretle hem bölgedeki yerel basın mensuplarıyla ikili ilişkilerini artırmayı hem de müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye çıkarmayı arzu ettiklerini söyledi. 

Tutcu; “Ziyaretimizle hem bölgedeki yerel basın mensuplarıyla ilişkimizi artırmak hem müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye çıkartmak istiyoruz. Aslında iletişim kanallarımızı daha fazla etkin hale getirmek istiyoruz. Burada da en önemli kitle olarak ta siz değerli basın mensuplarıyla görüşmek istedik. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimizin artarak devam edeceğini umuyorum.  Bunun dışında birlikte daha fazla etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri olabilir ve bölgede yaşanılan herhangi bir olumlu olumsuz durumla ilgili olarak ta iletişimimizi de bir üst seviyeye çıkartarak aslında daha faydalı olacağını düşünüyorum. Tekrar misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

    
BİLGİLENDİRME İLE BİR TAKIM SIKINTILARIN AŞILACAĞINA İNANIYORUZ!
    Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ise zamanında bilgilendirme ile bir takım sıkıntıların aşılabileceğini söyledi.

Demirel; “Bugün YEDAŞ Bölge Müdürümüz Koray Keseroğlu ve YEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürü Ali Tutcu’nun 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaretini önemsiyoruz. Özellikle önümüzde 4-5 ay sürebilecek bir kış dönemine giriyoruz. Bizim bu ziyaretten elde ettiğimiz halkın kazancı olacak diye düşünüyoruz. Anında zamanında bilgiyi halka iletebilmek özellikle arazi şartlarında çalışan YEDAŞ’ın emekçi arkadaşlarımızın çektiği çileleri ile birlikte halka ulaştırabilmek. Halkımızın ve tabi ki bizimde 5 dakika elektrik kesintisine tahammülümüz yok, evlerimizde ve işyerimizde elektriğe bağımlıyız. Zamanında yerinde bilgilendirme ile birtakım sıkıntıların aşılabileceğini düşünüyoruz. Bu iletişim kanalını açtıkları ve bundan sonra açık tutacakları için de Bölge Müdürümüze,  Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
    Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.