gazetemiz Haber Girişi : 27 Eylül 2023 12:11

YENİ BAŞKANDAN GAZETEMİZE ZİYARET

YENİ BAŞKANDAN  GAZETEMİZE ZİYARET

    Durağan Ak Parti ilçe Başkanlığına atanan Mahmut YURTSEVEN siyasi parti ilçe başkanlarını,sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etmeye başladı. Bu kapsamda gazetemizi ziyaret eden ve yazı İşleri Müdürü ve CHP Durağan ilçe başkanı  Mustafa EKER’i de ziyaret ederek görüş alıverişinde bulundu. 

    Çok samimi bir ortamda geçen sohbette Durağan’ın geleceği üzerine  neler yapılabilir? Sorularına cevap arandı.

    Ziyarette  Yurtseven kendisine güvenenlere bu göreve layık görenlere teşekkür etti. 

Yurtseven  ilçenin hepimizin olduğu ve bu ilçede yaşayan her bireyin her esnafın ve tüm siyasi partilerin sorumluluğu olduğunu vurgulayarak; “Elbette düşüncelerimiz farklı olacak. Elbette eleştirilerimiz olacak. Bu eleştirler yapıcı olduğu sürece başımızın üstünde yeri olacak. Ben görev aldıkatan sonra tüm siyasi parti ilçe başanlıklarını geziyor, ilçe başkanları ile sohbet ediyorum. Bu ilçede iktidar veya muhalefet olarak değil tüm kesimleri kapsayan birlikte ilçenin geleceğine  katkı sunacak her düşünceye ihtiyacımız var.  Beni her saat arayarak  düşüncelerinizi paylaşabilir  yapabileceğimiz hususlarda yardımcı oluruz” dedi.

    YURTSEVEN; ilçede var olan bir çok sorunun farkında olduklarını bu sorunları çözmek, göçü önlemek ve vatandaşın ihtiyaçlarını cevap verecek sosyal projelere  hız vermek için çalışma yürüteceklerini belirten Yurtseven; “Belediye, İl genel meclisi ve oluşturulacak parti yönetimi ile ortak aklı devreye alacağız. İlçede yaşayan herkesi bu sürece dahil etmeye çalışlacağız. İlerleyen süreçte tüm ilçe başkanları ile bir araya gelerek samimi bir ortam oluşturacağız. Amacımız ilçenin sorunlarını hep birlikte ele almak çözüm yolu bulmak ve birbirimize siyasetin dışında ilçenin hepimize ait olduğu gerçeğinde buluşarak hizmet üretme yarışında olacağız. Siyaseti her yerde yaparız ama Durağan’ı kaybedersek bir daha toplayamayız onu kaybetmeden yeniden hak ettiği noktaya taşımak zorundayız. İktidar olarak sorumluluğun ana gövdesi biz olsakta tüm siyasi partiler olarak geçmişimizin var olduğu ve geleceğimizi inşaa edeceğimiz ilçede tüm siyasi aktörlerde bizim kadar sorumludur” dedi.
 
İLÇEYE YAPILACAK HER TÜRLÜ HİZMETTE YANINIZDA OLACAĞIZ!
    CHP Durağan ilçe başkanı ve aynı zamanda gazetemiz Yazı İşleri Müdürü olan Mustafa eker’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Siyasi partiler demokrasinin olmazsa olmazlarımızıdır. Düşüncelerimiz farklı da olsa ilçenin geleceğine yapılacak her türlü hizmette yanınızda olacağız. İlçeye ivme kazandıracak ilçenin geleceğine ışık tutacak projelerde eleştirilerimiz daha hızlı ve kısa sürede bitirilmesi için olacaktır. İlçe başkanımızın bu nazik davranışı ve ziyareti bizleri mutlu etmiştir. İlçedeki siyasetçiler olarak hoş görüye ve aynı zamanda birlikte hareket etme birbirimize destek olarak ilçeyi büyütme ve ekonomik olarak rahtalama zorunluluğumuz var. Gazete olarak sayın başkanın her daim bize göndereceği paylaşacağı kamuoyun ilgilendiren tüm açıklamalar gazetemizde yer bulacaktır. Gazetemize haber verdiği her aktivitede gazete muhabilerimizi orada olacaktır. Bu gazete kamunun sesidir. Durağan hepimizin ve Durağan’a hep birlikte sahip çıkmak zorundayız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.