YAŞAM Haber Girişi : 18 Ağustos 2023 15:30

Yeşilaycılar çadır kampında buluştu

Yeşilaycılar çadır kampında buluştu

    Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  ile Yeşilay Sinop Şubesi tarafından Hamsilos Tabiat Parkında düzenlenen  “Türkiye’nin En Kuzeyinde Yeşilaycılarla Çadır Kampında Buluşuyoruz” etkinliğine yeşilay gönüllüleri yoğun ilgi gösterdi.

    Etkinlikte bazı aileler gün içerisinde yapılan çeşitli etkinliklere katılırken bazı aileler de çadır kampına katılım sağladı. Etkinlik kapsamında ebeveynler çocukları ve çocukların akranları ile keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte ayrıca açık hava sineması da gerçekleştirildi.

    Yeşilay profesyonelleri ve Sinop İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü uzman personelleri bir çok etkinlik ile projenin bağımlılıktan uzak kalma hedeflerini yerine getirdi. Katılımcı çocuklar ve ebeveynler bu etkinliğin çok verimli geçtiğini belirterek, bu ve benzeri etkinliklerin artarak devam etmesini istediklerini belirtti.

    Yeşilay Sinop Şube Başkanı Ziyattin Özcan Yeşilay olarak toplumsal çalışmalara başladıklarını ve gün geçtikçe etkinliklerin sayısını ve kapsayıcılığını artırarak sürdüreceklerinin altını çizerek, çadır kurma, stant faaliyeti, okçuluk, halat çekme, ip atlama, matrak, müzik dinletisi, açık hava sineması, kamp ateşi ve şarkı gibi etkinlikleri gerçekleştirildiklerini belirtti. Özcan, etkinliğin başarıyla gerçekleştirilmesinde başta Yeşilay Sinop Şubesi yönetim kurulu olmak üzere, proje paydaşı olan İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve projeye destek veren konaklama sponsoru Hamsilos Tabiat Parkı ile yemek ikram sponsoru Barınak Pizza işletmelerine sonsuz teşekkürler ettiğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.