SİYASET Haber Girişi : 13 Aralık 2023 17:01

YETKİLİ KURULLAR DIŞINDA HİÇ BİR AÇIKLAMAYA İTİBAR EDİLMESİN!

YETKİLİ KURULLAR DIŞINDA HİÇ BİR AÇIKLAMAYA İTİBAR EDİLMESİN!

CHP Sinop il Başkanı Av. Aykut Cem YALÇINKAYA  31 Mart’ta gerçekleştirilecek  yerel seçimlerde adayların belirlenmesi yönelik olarak bir açıklama yaptı. Av. Yalçınkaya adayların belirlenmesine yönelik olarak çalışmaların ve partinin görüşünün genel merkezle paylaşıldığını ifade ederek Parti meclisinin alacağı karala brliket aday belirleme sürecinin netleşeceği belirtildi. Av. Yalçınkaya açıklamasında; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde aday belirleme süreci ile ilgili olarak daha önce de söylediğimiz gibi görüş ve taleplerimizi yaklaşık 1 ay evvel Genel Merkezimizle paylaştık.
    Seçim bölgelerindeki aday tespit yöntemleri ile ilgili olarak 81 İlde geçtiğimiz hafta sonu Genel Merkezimizin görevlendirmesi neticesinde Milletvekillerimiz ve Parti Meclisi Üyelerimiz bir takım ziyaretlerde ve görüşmelerde bulundular. Bu bağlamda bizler de Üyelerimize ve Aday Adaylarımıza Parti Meclisimizin alacağı kararın ardından aday belirleme süreci ile ilgili takvimin netleşeceğini ilettik.
    Parti içi seçim yapılacak bölgelerimizde seçim tarihi belli olduktan sonra Partimizin resmi hesaplarından ve Mesaj Sistemi üzerinden hepinize tarafımızca bilgilendirme yapılacağını tekrar hatırlatıyor, İl ve İlçe Yönetim Kurulumuz ile İl ve İlçe Başkanlarının açıklamaları dışında herhangi bir açıklamaya itibar edilmemesini, bütün aday adaylarının da Örgütümüzün bu hassasiyetine özen göstermelerini rica ediyoruz”
dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.