Haberler Haber Girişi : 23 Ağustos 2021 17:13

Durağan, Türkeli ve Ayancık için tek yürek oldu !

Durağan, Türkeli ve Ayancık için tek yürek oldu !

Ayancık ve Türkeli halkının ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilmek için Durağan Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına Durağanlılar tam destek sağladığı ifade edildi.

Ekmekten suya, bebek bezinden kuru bakliyata kadar, az çok demeden yardıma koşan Durağan halkının yardımlarını Durağan Belediyesinin Ayancık ilçesine ulaştırdığını sosyal medya hesabından ifade eden Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; Afet sonrası ekiplerin Ayancık’taki hummalı temizlik çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Kılıçaslan;”Ayancık’ta sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Ayancık Sanayi sitesinde temizlik çalışmalarımız” diyerek sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaştı.
Çalışmalara katkı sunanlara teşekkür eden Kılıçaslan; “Hep birlikte bu günlerin üstesinden geleceğiz İnşallah. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hemşehrilerimizin bize nerede ihtiyacı olduysa biz hep orada olduk, olmaya da devam edeceğiz…” dedi.