YEREL
Yayınlanma : 31 Aralık 2025 16:07
Düzenleme : 31 Aralık 2025 16:10

AK PARTİ SİNOP İL BAŞKANI ÜÇÜNCÜOĞLU’NDAN 2026 YILI MESAJI: “TÜRKİYE YÜZYILI’NI SİNOP’TAN İNŞA EDECEĞİZ”

AK PARTİ SİNOP İL BAŞKANI ÜÇÜNCÜOĞLU’NDAN 2026 YILI MESAJI: “TÜRKİYE YÜZYILI’NI SİNOP’TAN İNŞA EDECEĞİZ”

AK Parti Sinop İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak hem geride kalan 2025 yılını değerlendirdi hem de 2026 yılına ilişkin temennilerini kamuoyuyla paylaştı. Üçüncüoğlu, mesajında birlik, beraberlik ve ortak hedefler vurgusu     yaparak yeni yılın Sinop’a, ülkeye ve tüm vatandaşlara sağlık, huzur ve başarı getirmesini diledi.

    2025 yılının Sinop’ta dayanışma ruhu içerisinde geçtiğini ifade eden Üçüncüoğlu, yıl boyunca vatandaşlarla iç içe olduklarını belirterek, “Geride bıraktığımız yıl; Sinop’umuzun her köşesinde hemşehrilerimizle bir araya geldiğimiz, sevinçleri paylaşıp zorlukları birlikte aştığımız, emeğin ve samimiyetin ön planda olduğu bir yıl oldu. Her mahallede, her ilçede gönül gönüle çalıştık ve milletimizin duasını almayı en büyük kazanım olarak gördük” ifadelerini kullandı.

    Mesajında, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna da değinen Üçüncüoğlu, bu hedef doğrultusunda kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini vurguladı. Üçüncüoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

    “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizden aldığımız güçle; üreten, büyüyen ve geleceğine güvenle bakan bir Türkiye hedefi doğrultusunda Türkiye Yüzyılı yolunda emin adımlarla yürümeyi sürdürdük. Yeni yıldan beklentimiz; Sinop’umuza daha fazla hizmetin ulaştığı, gençlerimizin umutlarının arttığı, kadınlarımızın emeğinin daha çok değer bulduğu, birlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir yıl olmasıdır.”

    Yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla çalışacaklarını belirten Üçüncüoğlu, Türkiye Yüzyılı hedeflerinin Sinop’tan yükselen güçlü bir iradeyle hayata geçirileceğini ifade ederek mesajını şu sözlerle tamamladı:

“İnanıyorum ki aynı samimiyet, aynı gönül bağı ve ortak irade ile Türkiye Yüzyılı’nı Sinop’tan yükselen güçlü bir sesle hep birlikte inşa edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Sinoplu hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, yeni yılın şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.