YEREL
Yayınlanma : 17 Aralık 2025 15:54
Düzenleme : 17 Aralık 2025 15:57

BOYABAT ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞ’TAN BİRLİK VE SORUMLULUK VURGUSU

BOYABAT ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞ’TAN BİRLİK VE SORUMLULUK VURGUSU

Boyabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Baş, yaptığı yazılı açıklamayla görev süresi boyunca benimsedikleri yönetim anlayışını ve esnafa yönelik yürüttükleri çalışmaları kamuoyuyla paylaştı. Yeniden göreve talip olduğunu belirten Başkan Baş, bu süreci bir makam arayışı olarak değil, esnafa karşı taşınan büyük bir sorumluluk ve emanet bilinciyle değerlendirdiklerini ifade etti.

    Başkan Şükrü Baş, açıklamasında göreve talip olurken temel motivasyonunun hizmet etmek olduğunu vurgulayarak, oda yönetimini bir makamdan ziyade emanet olarak gördüklerini dile getirdi. Göreve başladığı ilk günden itibaren, bir esnaf odasının yalnızca resmi işlemlerle değil; insan, emek ve umutla ayakta durduğuna inandıklarını belirten Baş, Boyabat’taki her dükkânın ve her ustanın yıllara dayanan bir emeği ve hikâyesi olduğunu söyledi.

    Görev süresi boyunca kapalı kapılar ardında yürütülen bir yönetim anlayışı yerine, esnafın rahatça ulaşabildiği, sorunlarını ve taleplerini dile getirebildiği bir yapıyı benimsediklerini ifade eden Başkan Baş, esnafın her zaman yanında olmayı temel ilke haline getirdiklerini kaydetti. Gençlerin meslek sahibi olmalarını teşvik etmeyi, ustalık kültürünü yaşatmayı ve mesleki değerleri gelecek kuşaklara aktarmayı öncelikleri arasına aldıklarını belirten Baş, görevde olduğu süre boyunca hiçbir esnafı diğerinden ayırmadan, herkesin sorununu kendi sorunu gibi ele aldıklarını vurguladı.

    Açıklamasında yürütülen çalışmaların yalnızca oda yönetimiyle sınırlı kalmadığını da ifade eden Şükrü Baş, esnafla, kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve Boyabat halkıyla ortak bir paydada buluşarak belirlenen hedeflere ulaşıldığını söyledi. Bu süreçte kendisine güvenen ve destek veren tüm esnafa, usta öğreticilere, öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Baş, elde edilen başarının bireysel değil, ortak bir emeğin sonucu olduğunun altını çizdi.

    Önümüzdeki dönemde de aynı samimiyet ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirten Boyabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Baş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, esnafın yan yana durması halinde geleceğe daha güçlü ve umutla bakılabileceğini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.