YEREL Haber Girişi : 08 Haziran 2024 10:14

HEM ANAHATTA, HEM İLÇE İÇİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA TEKRAR BAŞLANDI..

HEM ANAHATTA, HEM İLÇE İÇİNDE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA TEKRAR BAŞLANDI..

2 seçim döneminde önemli bir vaat haline dönüşen ama bir türlü gerçekleşmeyen doğal gaz vaadinde çalışmalar tekrar başladı. Yerel seçimler öncesinde AKP seçim bürosunda  AKMERCAN yetkilileri tarafından 2024 yılının sonunda Durağan doğal gaz yakacak vaadi alınmıştı.  Doğal gaz firmalarının  soğuk havalarda alt yapı çalışmaları yapmaması nedeni ile duran  doğalgazda  Boyabat Durağan arasındaki ana hat için ilçe merkezindeki alt yapı için yüklenici firmalar yazın gelmesi ile birlikte çalışmalarına start verdi. 
         
    Özel şirketler aracılığı ile gerçekleştirilen doğalgaz yatırımlarında ise Sinop bölgesinde  AKMERCAN’ın 2024 için alt yapısı hazırladığı en çok yatırım yaptığı ve bir an önce paraya çevirmek zorunda olduğu doğal gaz yatırımı ise Durağan’da. 2024 yılının sonuna kadar Durağan’da doğalgazın yakılması için şirket  önceliğini Durağan’a verdi.
    Durağan Belediye başkanı Necmettin ERMİŞ’te  doğal gaz çalışmalarının başlaması sonrası kendi sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; “ İlçemizde devam eden doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledim. Bu proje sayesinde daha konforlu, çevre dostu ve ekonomik  bir yaşamımız olacak” diyerek paylaştı...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.